THE 5-SECOND TRICK FOR تخریب ساختمان در تهران

The 5-Second Trick For تخریب ساختمان در تهران

The 5-Second Trick For تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

به عنوان مثال امکان استفاده از آسانسور هست یا نخاله های گونی شده باید به صورت دستی حمل شوند. در هر صورت بهتر است که پیش از تعیین قیمت از مشاوره یک مهندس مجرب کمک بگیرید.

↑ «تسلیت نیکزاد در پی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۵-۲۴. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.

↑ «استوری علی دایی در واکنش به ریزش برج متروپل». طرفداری. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.

دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۳۰: حدود ۴۰ درصد از ساختمان فروریخت. به علت ناپایداری ساختمان مجاور، امدادرسانی به سختی انجام می‌شود.

این ریزش بر اثر شکست سازه‌ای به خاطر نقض ضوابط فنی و استانداردها بود.[۵] ۱۳ نفر از مقصران این حادثه دستگیر شده‌اند.[۶] مرگ حسین عبدالباقی مالک هلدینگ عبدالباقی و مقصر اصلی ریزش در ابهام باقی مانده است.

کاملا حرفه ای متعهد و تمیز کار انجام دادن رضایت کامل داشتم قابل احترام و خوش برخورد حتما مجدد ایشان را معرفی ب دوستان و خانواده خواهم کرد تشکر از سنجاق بابت معرفی ایشان

مراسم خوزستانی‌های مقیم تهران برای یادبود جان‌باختگان در عصر روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ با حضور شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیئت دولت و سایر مردم در مسجد ولیعصر (عج) تهران برگزار شد.[۱۰۱]

در پی این حادثه مردم آبادان از روز دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱، در خیابان‌ها دست به راهپیمایی زده و به وقوع این حادثه و کمبود تجهیزات امدادی و عدم رسیدگی به افراد زیر تخریب ساختمان در تهران آوار مانده اعتراض کردند. شهروندان آبادانی در تجمعات علیه مسئولان محلی و سیاست‌های جمهوری اسلامی شعارهای همچون «عزا عزاست امروز روز عزاست امروز آبادان بی صاحب، صاحب عزاست امروز» سر داده[۱۰۷][۱۰۸]و همچنین نسبت به ادعای مسئولان و رسانه‌های رسمی مبنی بر فوت «حسین عبدالباقی» مالک این ساختمان واکنش نشان دادند.[۱۰۹][۱۱۰]

↑ «چرا امشب چراغ‌های برج میلاد خاموش می‌شود؟». رکنا. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.

ساعت ۲۲:۰۰: تا این ساعت ۱۴ نفر فوت و ۳۲ نفر مصدوم شده‌اند که تنها ۳ نفر از آنها بستری هستند.

[۸۷] همچنین اموال حسین عبدالباقی برای جبران خسارات مالی حادثه مسدود شده است.[۸۸]

معمولاً ساختمان کلنگی دو طبقه در عرض یک هفته تخریب میشود و برآورد هزینه به تجربه تخریبکار بستگی دارد. همچنین تخریب ساختمان کلنگی حتماً باید با نظارت مهندس پیمانکار تخریب و حضور مهندس ناظر پروژه صورت بگیرد. تخریب ساختمان به روش سنتی و عدم استفاده از مهندس از نظر شهرداری ممنوع است و تخلف محسوب میشود. همچنین با توجه به خطرات احتمالی تخریب ساختمان کلنگی برای ساختمان های مجاور کار تخریب باید بر پایه اصول مهندسی و علمی باشد.

سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، سه روز بعد از این حادثه، در پیامی درگذشت هموطنان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را تسلیت گفت:

Report this page